Arvonnan säännöt

Vuoden julkaisu 2023 -arvonta

Järjestäjä: Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy / Julkaisupalvelut  

Osallistumiskelpoisuus: Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt. Osallistuminen on maksutonta.   

Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 19.3.2023.-10.4.2022.  

Kilpailuun osallistuminen: Kilpailuun voi osallistua jättämällä yhteystiedot Vuoden 2023 julkaisu -äänestyksessä.  

Linkki arvontaan on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamkin) Julkaisupalveluiden www-sivuilla Vuoden julkaisu -äänestys.

Palkinto: Arvonnan voittaja voi valita palkinnoksi joko Xamk-logolla varustettu hupparin tai kirjakaupan 50 euron lahjakortin. Palkinto arvotaan kilpailun päätyttyä ja se toimitetaan voittajalle. Jos voittajaan ei saada yhteyttä seitsemässä päivässä, arvotaan uusi voittaja. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. 

Henkilötiedot: Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Tietosuojailmoitus löytyy osoitteesta www.xamk.fi/tietosuojailmoitus.  

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.   

Sääntöjen sitovuus: Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Ne ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on järjestäjällä oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.  

Voitosta ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostilla kilpailun ratkettua. Voittaja voidaan julkaista Xamkin viestintäkanavissa (esim. Vuoden julkaisu -tapahtumassa 24.4.2024, www-sivut, sosiaalisen median kanavat).

Palaa takaisin äänestyslomakkeelle

Uusimmat julkaisut